"אנו חוקרים תנועה רב ממדית, אנו נהנים מתחושת הבעירה בשרירים, אנו זמינים לפעולה. אנו מודעים לחומרים שמהם אנו עשויים, אנו מודעים לכוח המתפרץ שבנו, ולעתים אנו עושים בו שימוש. אנו יכולים לשנות את הרגלי התנועה שלנו. אנו יכולים להיות רגועים ודרוכים בו-בזמן. אנחנו זמינים…"
אוהד נהרין
ימי ד', 9:00-10:30. מרכז הפרסה, ירושלים.
ניתן לרכוש כרטיסיה של 4 כניסות ב-240 ש"ח.
הכרטיסיה בתוקף למשך שישה שבועות.
כמה הנחיות לפני שמתחילים:
לא מפסיקים אף פעם: המפגש הינו דבר אחד, שאין בו תרגילים והפסקות, אלא רצף הנחיות שבאות זו על גבי זו. כל הוראה לא מבטלת את הקודמת אלא מתווספת אליה, שכבה על שכבה. לכן, חשוב לא להפסיק באמצע השיעור. אם התעייפתם, או אתם רוצים לעבוד בקצב אחר, אפשר תמיד להוריד את ה'ווליום', לעבוד 30%, 20%, לצוף, לנוח, אבל בלי לוותר על התחושות שכבר התעוררו. אל תחזרו למקום בו הגוף שלכם נמצא עכשיו, לפני שהתחלנו.
הקשבה לגוף: חשוב שתיקחו את ההוראות בעדינות, אל תוך הגוף שלכם, תוך ערנות לתחושות שלו, ליכולות, למגבלות. אל תנסו להגיע למקום של מאמץ בפעם הראשונה – חפשו יותר את איכות התנועה, את התחושה אליה אנו מכוונים, פחות את האינטנסיביות בעבודה. לכו למקומות בהם מתעורר התענוג שבתנועה, ולא למקומות בהם מתעורר כאב. שמרו על החיבור להנאה במיוחד בזמן של מאמץ (מאמץ שונה מכאב). במידה ויש לכם מגבלה או כאב פיזי – קבוע או זמני – דברו עם המורה בתחילת השיעור, והיו ערניים לכך לאורך השיעור.
ערנות: היו ערניים. קבלו השראה מהמורה ומשאר האנשים בחדר. היו ערניים לאנשים שסביבכם. לחלל שהם זקוקים לו, למגע אם יש.
שקט: בזמן השיעור אנחנו לא מדברים. אלא אם כן יש הנחיה להשתמש בקול, במילים. אם מתעוררות שאלות אתם מוזמנים להעלות אותם בסוף השיעור.
המפגשים מתחילים בזמן: ההימצאות בדקות הראשונות של השיעור חשובה מאוד כדי שתוכלו להפיק יותר מהמפגש, ולשמור על הגוף. אתם מוזמנים להגיע תמיד רבע שעה לפני הזמן, לכבות טלפונים ניידים, למצוא לכם מקום בסטודיו, להירגע, ולהתחיל.
אין כניסה למאחרים: אם איחרתם, ותרו. לכו לעשות משהו נעים אחר. עובדים יחפים. ללא נעליים.